گزارش

شورای شهر تبریز خواستار برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در تبریز شد

تمام ورزش‌های دارای المان و نماد باید در سطح میادین و شریان‌های شهری به‌صورت المان به مردم نمایش داده شود تا گامی برای پاسداشت میراث و مفاخر ورزشی باشد.

به‌گزارش فلق پرس به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر تبریز، هفتاد و نهمین جلسهٔ کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز در ساختمان شورا برگزار شد.

آخرین گزارش از وضعیت عمرانی پروژه‌های ورزشی درحال اجرا، بحث و بررسی درخصوص تجهیز و راه‌اندازی سالن ورزشی جانبازان و معلولین بامشارکت سازمان بهزیستی و شهرداری کلان‌شهر تبریز در راستای توسعه ورزش‌های همگانی و گزارش سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کلانشهر تبریز از آخرین وضعیت المان‌های ورزشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

علی راستی، رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه اظهار کرد: مصوبات کمیسیون باید بدون فوت وقت باشد و مسائل مطرح در کمیسیون در کميته تخصصی بررسی شده باشد.

وی، گفت: تمام ورزش‌های دارای المان و نماد باید در سطح میادین و شریان‌های شهری به‌صورت المان به مردم نمایش داده شود تا گامی برای پاسداشت میراث و مفاخر ورزشی باشد.

وی، همچنين با انتقاد از برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در اهواز، گفت: این جشن پر شور و نشاط باید در شهر تبریز برگزار شود و از مسئولان استانی درخواست داریم‌ نسبت‌به تحقق این خواسته مردمی اقدام کنند.

رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی اسلامی تبریز تأکيد کرد: این کمیسیون به عنوان نمایندگان مردم در شورای اسلامی، خواستار برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در تبریز است.
داود امیرحقیان، عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی اسلامی تبریز با تأکید بر توجه بیشتر به ساخت المان‌های مربوط به ورزش بومی، گفت: این المان‌ها باید لوگوی ورزش تبریز باشند.

وی تصریح کرد: اصل رسالت شورا در خصوص المان‌سازی، توجه به ورزش بومی محلی است؛ ورزشی که مختص و بومی محلی تبریز است که هم تاریخچه داشته باشد و هم لوگوی تبریز باشد.

عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی اسلامی تبریز با بیان اینکه این کمیسیون در تلاش برای حمایت از ورزش تبریز است، گفت: علاوه بر خیابان ورزش، یکی از میادین شهری نیز به عنوان ورزش موسوم شود و نمادهای ورزشی بومی محلی تبریز در این مکان در معرض دید عموم قرار داده شود.

امیرحقیان اظهار کرد: اگرچه که در خصوص سنگفرش‌های تبریز ملاحظاتی دارم، اما این گونه اماکن در سطح محلات می‌توانند فرصتی برای ورزش‌های بومی محلی باشند.
وی، خاطرنشان کرد: امروز شرکت در رویدادها و برنامه‌های ورزشی بار مالی برای خانواده‌هاست که می‌توان با فضاسازی مناسب باری از دوش خانواده‌ها برداشت.

وی با اشاره به افتتاح ۷۵ پروژه ورزشی در سطح شهر تبريز، گفت: این باید نسبت به حضور رییس‌جمهور در افتتاح پروژه‌های ورزشی شهرداری تبریز اقدام شود و به نام شورای شهر، شهرداری و شهر پرافتخار تبریز گامی در حوزهٔ ورزش برداشته شود چراکه وزارت ورزش و جوانان نیز در چنین حدی عملکرد ندارد و نباید در حق عملکرد شورا و شهرداری در حوزه پروژه‌های ورزشی، اجحاف شود.

عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: همانگونه که پروژه مسیرگشایی شهید آل‌هاشم یک پروژه در سطح ملی است، اقدامات شهرداری تبریز در حوزهٔ ورزش نیز اقداماتی در تراز ملی هستند‌ و نباید اجازه داد این پروژه‌ها با بی‌مهری مواجه شوند.
امیرحقیان همچنین بر تکالیف شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاه در حوزهٔ مسئولیت اجتماعی برای بهبود وضعیت روستای الحاقی پيرامونی تبریز تأکید کرد‌ و گفت: مشاهدات میدانی نشان می‌دهد این شرکت‌ها به وظیفه خود عمل نمی‌کنند.

وی همچنین اظهار کرد: مطالبه اعضای شورای اسلامی شهر تبریز به نمایندگی از مردم شریف تبریز از فدراسیون ناکارآمد فوتبال این است ‌که جشن قهرمانی تراکتور باید در تبریز برگزار شود.

عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز گفت:ما تصمیم فدراسیون فوتبال برای برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در اهواز را قبول نداریم و مدیران استانی باید نسبت‌به این تصمیم اعتراض خود را بیان کنند.

امیرحقیان، گفت: اینکه بازی تراکتور را از شبکه‌ ۳ سیما پخش نمی‌کنند جای تعجب دارد؛ تراکتور قهرمان ایران است و نباید در حق تراکتور و تبریز بی‌مهری شود.
حکیمه غفوری، دبیر کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز نیز خواستار ایجاد المان‌های پک ورزشی در ورودی شهر تبریز در راستای معرفی میراث و مفاخر ورزشی تبریز شد که مورد تایید هیئات ورزشی نیز باشد.