رئیس سازمان نظام پزشکی تبریز:

وجود دستگاه کارت خوان در مطب پزشکان الزامی است

در مصاحبه با فلق پرس : رئیس سازمان نظام پزشکی تبریز گفت:اگر پزشکی کارتخوان نداشته باشد تخلف کرده و مردم در صورت مشاهده چنین مواردی به سازمان نظام پزشکی اطلاع بدهند.

به گزارش نصرفلق پرس  و ایجاد حس اعتماد بین این دو قشر بسیار حایز اهمیت است و خدشه دار شدن این رابطه، بزرگ‌ترین‌ و اصلی‌ترین چالش حوزه سلامت محسوب می شود.
وی افزود: متاسفانه در سال های گذشته شاهد برخی جوسازی و حاشیه سازی ها علیه جامعه پزشکی کشور هستیم که این جوسازی ها منجر به خدشه دار شدن رابطه پزشک و بیمار و مردم می شود.
صادق پور تصریح کرد: بی تردید رسانه ها نقش بسیار مهمی در آگاه سازی و اطلاع رسانی در جامعه ایفا می کنند؛ لذا باید از این ظرفیت و فرصت مغتم رسانه ها که بازوی قوی مدیریت این چالش هستند، برای از بین بردن ذهنیت های منفی و ایجاد اعتماد بین مردم و جامعه پزشکی بهره مند شویم.
رییس سازمان نظام پزشکی تبریز و شورای هماهنگی آذربایجان شرقی گفت: شانه خالی کردن سازمانهای بیمه از پرداخت هزینه ها یکی از معضلاتی است که موجب شده هزینه های درمان در کشور افزایش یابد.
رییس سازمان نظام پزشکی تبریز با اشاره به دریافتی پزشکان از بیماران، گفت: تعرفه‌های پزشکی مصوبه هیئت دولت است و هرگونه دریافت خارج از این مصوبه غیرقانونی می باشد اگر بیماری به صورت کتبی شکایت کند حتما رسیدگی می شود.
صاپق پور اظهار کرد: وقتی مطرح می‌شود تعرفه‌های پزشکی واقعی نیست منظور از این موضوع پرداخت هزینه‌ها از جیب بیمار نمی‌باشد بلکه باید بیمه‌ها هزینه ها را متقبل شوند ولی متاسفانه در کشور ما سازمان های بیمه گر درصد کمتری پرداخت می‌کنند و هزینه بیشتر از جیب بیمه شونده پرداخت می‌شود.
رئیس سازمان نظام پزشکی تبریز بر مناسب سازی تعرفه‌ها نیز تاکید کرد و گفت: به عنوان نمونه شاهد افزایش چندین برابری اجاره‌های مطب پزشکان هستیم درحالیکه تعرفه‌ها به این نسبت بالا نرفته است.
وی ادامه داد: شانه خالی کردن سازمان‌های بیمه از پرداخت هزینه برخی داروها نیز بر مشکلات افزوده است.
وی اذعان کرد: در بیمارستان های دولتی که زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، سازمان تامین اجتماعی، سپاه و ارتش جراحان و پزشکان بسیار حاذقی وجود دارند که بر اساس تعرفه های قانونی فعالیت می کنند.
دکتر صادق پور گفت: اینکه برخی پزشکان زیرمیزی دریافت می کنند غیرقابل انکار است، درصد بسیار اندکی از ۱۰ هزار عضو جامعه پزشکی عضو این سازمان تخلف انجام می‌دهند که در صورت شکایت مردمی رسیدگی و به تعزیرات معرفی می شوند.
رئیس سازمان نظام پزشکی تبریز و شورای هماهنگی استان در خصوص تجویزهای غیر منطقی دارو و خدمات پاراکلینیکی گفت: برای جلوگیری از تجویزهای غیر منطقی پرونده الکترونیک سلامت بسیار حائز اهمیت است که امیدواریم از این طریق جلوی این تجویزهای غیرضروری گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه سازمان نظام پزشکی تبریز ۱۰ هزار و ۴۰۰ عضو دارد، گفت: فعالان کلیه رشته های پزشکی به جز پرستاری از شهرستان های تبریز، هشترود، هریس، بستان آباد و چاراویماق زیر مجموعه سازمان نظام پزشکی تبریز هستند، سایر شهرستان ها نیز نظام پزشکی مستقل دارند.

رسیدگی به ۲۳۰ پرونده شکایت از پزشکان
در ادامه این جلسه معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی تبریز نیز در این جلسه گفت: در ۹ ماهه امسال ۲۳۰ پرونده شکایت از پزشک به این سازمان رسیده است که از این تعداد برای ۱۴۵ پرونده رای صادر شده است.
“فریدون اشرفیان بناب” افزود: ۳۰ درصد از پرونده‌ ها منجر به محکومیت پزشکان و برای ۶۰ درصد نیز رای برائت صادر شده است.
وی عنوان کرد: پرونده‌های شکایتی از پزشکان در دادسرا، هیات بدوی و هیئت تجدیدنظر بررسی و رای صادر می شود که در صورت اعتراض به رای صادر شده در شورای عالی بررسی و رای نهایی صادر می‌شود.